ΑΘΗΝΑ
17:18
|
26.04.2024
Πρόκειται για Γερμανό παιδόφιλο και έμπορο ναρκωτικών που ομολόγησε σε φίλο του την απαγωγή της μικρής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της 3χρονης Μαντλίν Μακ Καν, ονομάζεται Christian Brueckner, είναι Γερμανός και είχε ομολογήσει σε άλλον άνδρα τη δολοφονία της άτυχης μικρής.

Ο 43χρονος Γερμανός, παιδόφιλος και έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος φυλακίστηκε πέρυσι για το βιασμό 72χρονης Αμερικανίδας τουρίστριας, είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του την απαγωγή του παιδιού σε ένα μπαρ το 2017, στην 10η επέτειο από την απαγωγή της, όταν είδε την εικόνα της στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια, έδειξε στο φίλο του ένα βίντεο με τον ίδιο να βιάζει μία γυναίκα, 18 μήνες πριν την εξαφάνιση της τρίχρονης Μαντλίν.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ο άνδρας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον δράστη.

Σημειώνεται ότι οι γονείς της Μαντλίν, την αναζητούν από τις 3 Μαΐου του 2007, όταν εξαφανίστηκε από θέρετρο στην Πράια ντα Λουζ του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας της πόλης Μπράουνσβαϊγκ, Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, επιβεβαίωσε πως ο 43χρονος Γερμανός βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των ερευνών της υπόθεσης, εκφράζοντας την άποψη πως η Μαντλίν δεν είναι πλέον ζωντάνη.

“Θεωρούμε ότι το κορίτσι είναι νεκρό” είπε.

Παρόλα αυτά οι γονείς της Μαντλίν, Κέιτ και Γκέρι, “δεν έχουν εγκαταλείψει ποτέ την ελπίδα ότι μπορεί να βρίσκεται ακόμη στη ζωή. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας, θέλουν να γνωρίζουν τι συνέβη στην κόρη τους για να έχουν ειρήνη και να παραπεμφθεί όποιος είναι υπεύθυνος στη δικαιοσύνη” δήλωσε στο BBC ο Κλάρενς Μίτσελ, εκπρόσωπος της οικογένειας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα