ΑΘΗΝΑ
22:36
|
26.04.2024
Τέλος εποχής για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού, στα 25 εκατομμύρια η τιμή για κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τέλος εποχής για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης ότι αποχωρεί από την ΚΑΕ, βάζοντας πωλητήριο στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα:

“Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση και η τιμή είναι 25 εκατομμύρια ευρώ. Ειδικοί εκτιμητές ανεβάζουν την αξία της ΚΑΕ στα 75 εκατομμύρια ευρώ, 34 εκατ. Για το σήμα και 75 εκατ. για τη συνολική επιχειρηματική αξία. Αλλά δεν θα πάρω πίσω τα λόγια μου, είπα 25 εκατομμύρια πέρυσι και δεν το αλλάζω”.  

Σε άλλα σημεία της συνέντευξής του ο κος Γιαννακόπουλος υπολόγισε ότι η οικογένειά του έχει βάλει συνολικά περισσότερα από 450 εκατομμύρια ευρώ στο μπάσκετ του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε τη ζημία που επέφερε στα οικονομικά της ΚΑΕ ο κορονοϊός: “Η πανδημία δεν διέκοψε μόνο βίαια τη χρονιά, αλλά δημιούργησε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα στις ομάδες. Από τα 8.000.000 ευρώ που υπολόγιζα ότι χρειάζονταν, φτάσαμε στα 11.000.000 ευρώ”.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στη Euroleague, στο αποτυχημένο PAO Alive και στο σχέδιο για γήπεδο στον Βοτανικό, απάντησε σε ερωτήσεις και κατέληξε λέγοντας “Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Η αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο μου δείχνει ότι έκανα καλή δουλειά. Θα λέω ότι έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι για την καλύτερη ομάδα που είδε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς…”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα