ΑΘΗΝΑ
16:12
|
20.04.2024
Σημερινό δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας one.co.il , αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και πάλι για τον Σέρβο τεχνικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σημερινό δημοσίευμα της ισραηλινής ιστοσελίδας one.co.il , αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και πάλι για τον Βλάνταν Ίβιτς.

Αρχικά, το δημοσίευμα αναφέρεται στη Μακάμπι, η οποία βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος για να συνεχίσει με αναφορές στον Δικέφαλο του Βορρά και συγκεκριμένα με την περίπτωση του Σέρβου τεχνικού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αν και υπήρχε ενδιαφέρον για τον Σέρβο τεχνικό από το Βέλγιο, ο ίδιος δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δικέφαλος το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την επιστροφή του Βλάνταν Ίβιτς και πάλι στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο να αναφέρονται επιπλέον λεπτομέρειες.

Επιπλέον, η ιστοσελίδα αναφέρει πως το επόμενο διάστημα ο Σέρβος τεχνικός θα βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει την οικονομική δυνατότητα να τον εντάξει στον πάγκο του και πώς φέτος έχει βρεθεί πίσω από τον Ολυμπιακό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα