ΑΘΗΝΑ
07:21
|
16.04.2024
Δορυφόροι έχουν εντοπίσει εργοτάξια μεγάλων εγκαταστάσεων οι οποίες κατασκευάζονται εσπευσμένα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την στιγμή που η νοτιοκορεατική εφημερίδα, Daily NK, αναφέρει πως τις τελευταίες εβδομάδες παρουσιάστηκε ραγδαία αύξηση νέων κρουσμάτων κορονοϊού στη Βόρεια Κορέα, ο Κιμ Γιονγκ μετατρέπει την χώρα σε εργοτάξιο…

Δορυφόροι έχουν εντοπίσει, σε τρεις τουλάχιστον πόλεις, εργοτάξια με μεγάλες εγκαταστάσεις οι οποίες μάλιστα κατασκευάζονται ραγδαία.

Επιπλέον, σύμφωνα με ανακοίνωση από την Πιονγκγιάνγκ το νέο νοσοκομείο της πρωτεύουσας πρόκειτα να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες αν και η έναρξη της λειτουργίας του ήταν προγραμματισμένη για την επόμενη χρονιά.

“Οι εργάτες έχτισαν τόσο γρήγορα το νέο νοσοκομείο για να αποδείξουν στους εχθρούς μας, τι μπορούμε να κάνουμε” γράφει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Rodong Simmun διακαιολογώντας την θεαματική ανέγερση σε χρόνο μηδέν του νοσοκομείου της πρωτεύουσας.

Ωστόσο, κανένας δεν γνωρίζει με βεβαιότητα τι ακριβώς συμβάινει στη Βόρεια Κορέα και αν όντως υπάρχει έξαρση με χιλιάδες νέα κρούσματα κορονοϊού όπως αναφέρει η νοτιοκορεάτικη εφημερίδα, καθώς η Πιονγκγιάνγκ επιμένει πως η χώρα έχει μηδενίσει τα νέα κρούσματα covid-19.

Η Dailz NK, επιμένει στο σενάριό της αναφέροντας πως σημειώθηκαν μαζικά κρούσματα κορονοϊού αλλά και θάνατοι από τη θανατηφόρο πνευμονική νόσο σε δύο νοσοκομεία της Πιονγκσόνγκ.

Από την άλλη πλευρά όμως οι διοικήσεις των δυο υγειονομικών εγκαταστάσεων ανακοίνωσαν πως οι ασθενείς υπέκυψαν σε άλλες νόσους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Άλλο Ιράν, άλλο Βρετανία…

Κατάπιε τη γλώσσα του σήμερα ο Βρετανός ΥΠΕΞ όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε τι θα έκανε εάν εχθρική χώρα βομβάρδιζε βρετανικό προξενείο.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα