ΑΘΗΝΑ
12:40
|
19.04.2024
Στα παπούτσια του έριξε το φταίξιμο ο Τραμπ για το προβληματικό του βάδισμα στο West Point.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα παπούτσια του έριξε το φταίξιμο ο πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ, διαβεβαιώνοντας δημοσιογράφο της Wall Street Journal ότι αυτά έφταιγαν για το προβληματικό του βάδισμα.

“Ήμουν εκεί για ώρες. Και τι εισπράττω γι’ αυτό; Όλοι επικεντρώθηκαν στον τρόπο με τον οποίο περπάτησα στη ράμπα. Έχω Πάρκινσον; Δεν το πιστεύω…Τα τελευταία μέτρα τα έτρεξα”, απάντησε, ερωτώμενος για το περιβόητο βίντεο που τον έδειχνε να κατεβαίνει διστακτικά από τη ράμπα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην στρατιωτική ακαδημία του Γουέστ Πόιντ.

Ο Τραμπ διάψευσε κατηγορηματικά ότι πάσχει από τη νόσο Πάρκινσον υποστηρίζοντας ότι η εικόνα που καταγράφηκε προκλήθηκε από τα παπούτσια που φορούσε.

Ισχυρίστηκε ότι φορούσε ακριβώς τα ίδια παπούτσια και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και παρότρυνε τον δημοσιογράφο Μάικ Μπέντερ αν θέλει να τα τσεκάρει. “Μπορώ να στα δείξω αν θέλεις” του είπε αστειευόμενος.

Στο σχόλιο του δημοσιογράφου ότι οι αντίπαλοί του επικεντρώνονται στο θέμα της υγείας του όπως είχαν κάνει αντίστοιχα και οι Ρεπουμπλικανοί με τον Τζο Μπάιντεν, τόνισε ότι “είμαι τέσσερα χρόνια νεώτερος” υπογραμμίζοντας ότι “το θέμα δεν είναι η ηλικία του Μπάιντεν” καθώς γνωρίζει άτομα που αν και είναι μεγαλύτεροι από τον ίδιο διαθέτουν “κοφτερό μυαλό” σαν να είναι 25ρηδες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα