ΑΘΗΝΑ
21:40
|
26.04.2024
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας δεν υπήρξαν θύματα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεξαμενή αερίου εξερράγη στην Τεχεράνη τα ξημερώματα της Πέμπτης προς Παρασκευή χωρίς να υπάρξουν θύματα, όπως ανακοίνωσε το ιρανικό υπουργείο Άμυνας.

“Μια δεξαμενή αερίου εξερράγη σε χώρο δημόσιων συναθροίσεων στο Παρσίν. Δόξα τω Θεώ δεν υπάρχουν ακόμη θύματα”, δήλωσε ο Νταβούντ Αμπντί -εκπρόσωπος του υπουργείου- χωρίς να διευκρινίσει ακριβώς πού σημειώθηκε η έκρηξη.

Όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για να το συμβάν “Μετά τα μεσάνυκτα της Πέμπτης πολλοί χρήστες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν ότι είδαν μια πορτοκαλί λάμψη ανατολικά της Τεχεράνης”, σημείωσε σε ρεπορτάζ του το πρακτορείου Fars.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα social media, η λάμψη αυτή είναι ορατή για αρκετά δευτερόλεπτα και σύμφωνα με το Fars προκλήθηκε από “έκρηξη σε βιομηχανική δεξαμενή αερίου” κοντά στις εγκαταστάσεις του υπουργείου Άμυνας. Διευκρινίζεται, πάντως, ότι ο χώρος όπου σημειώθηκε η έκρηξη δεν ανήκει στον στρατό.

Αργότερα μάλιστα, το Fars υπογράμμισε ότι “Μπροστά από την είσοδο της στρατιωτικής ζώνης του Παρσίν δεν καταγράφονται κινήσεις (…) οχημάτων της πυροσβεστικής ή ασθενοφόρων”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα