ΑΘΗΝΑ
12:04
|
19.04.2024
''Η καταπίεση του παλαιστινιακού λαού είναι λεκές στην παγκόσμια συνείδηση.''
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

”Προς την ΕΕ, τους αρχηγούς των κρατών μας, και τους υπουργούς εξωτερικών και εμπορίου: Η καταπίεση του παλαιστινιακού λαού είναι λεκές στην παγκόσμια συνείδηση. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να ξεσηκωθεί και να επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ, έως ότου παραχωρηθούν στους Παλαιστινίους πλήρη και ισότιμα πολιτικά δικαιώματα. Σας καλούμε να δείξετε ήθος, ηγεσία και να σώσετε ζωές”.

Αυτό το περιεχόμενο έχει επιστολή που απευθύνουν πολίτες από όλο τον κόσμο στην ΕΕ, ζητώντας άμεση παρέμβαση, πριν ολοκληρωθεί το νέο Έγκλημα της κυβέρνησης Νετανιάχου.

Έχουν ήδη ξεπεράσει τα 1,3 εκατομμύρια οι υπογραφές που συγκεντρώνονται διεθνώς, ζητώντας την παρέμβαση της Ευρώπης. Ο στόχος είναι η 1,5 εκατομμύρια υπογραφές, αλλά η παγκόσμια κινητοποίηση είναι τέτοια που θα τις ξεπεράσει.

Υπογράφουμε εδώ .

Ολόκληρο το κείμενο του καλέσματος και της επιστολής έχει ως εξής:

Σε έξι μέρες, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ετοιμάζεται να επεκτείνει την επικράτειά του, αρπάζοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της Παλαιστίνης.

Η Παλαιστίνη είναι αναγνωρισμένη από τα Ηνωμένα Έθνη, κι όμως η κυβέρνηση του Ισραήλ σκοπεύει απλά να εισβάλει, καταπατώντας κάθε διεθνές δίκαιο.

Σχεδόν όλος ο κόσμος είναι αντίθετος, αλλά το ερώτημα είναι αν κάποια παγκόσμια δύναμη θα κινηθεί ώστε να σταματήσει το Ισραήλ. Η Ευρώπη μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει να τους δείξουμε ότι υπάρχει μαζική δημόσια στήριξη. Ας ενώσουμε τις φωνές μας, πριν είναι αργά!

Επιστολή Προς την ΕΕ, τους αρχηγούς των κρατών μας, και τους υπουργούς εξωτερικών και εμπορίου:
Η καταπίεση του παλαιστινιακού λαού είναι λεκές στην παγκόσμια συνείδηση. Ήρθε η ώρα ο κόσμος να ξεσηκωθεί και να επιβάλει κυρώσεις στο Ισραήλ, έως ότου παραχωρηθούν στους Παλαιστινίους πλήρη και ισότιμα πολιτικά δικαιώματα. Σας καλούμε να δείξετε ήθος, ηγεσία και να σώσετε ζωές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα