ΑΘΗΝΑ
12:16
|
20.04.2024

«Ψεύτικες ειδήσεις» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ το δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο Αμερικάνος πρόεδρος είχε ενημερωθεί από τον περασμένο Μάρτιο, […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ψεύτικες ειδήσεις» χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ το δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο Αμερικάνος πρόεδρος είχε ενημερωθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίχως να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια,  από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, ότι η Ρωσική αντικατασκοπεία, πλήρωνε Ταλιμπάν, προκειμένου να σκοτώνουν Αμερικάνους στρατιώτες στο Αφγανιστάν.

Ο Τράμπ, σχολίασε το δημοσίευμα των NYT  μέσω του twitter.  «Κανείς δεν με ενημέρωσε, ή μου είπε. Ούτε  ο αντιπρόεδρος Πένς, ούτε ο επικεφαλής του προσωπικού Μάρκ Μέντοους για τις αποκαλούμενες επιθέσεις στα στρατεύματα μας στο Αφγανιστάν από Ρώσους, όπως ειπώθηκε από μια «ανώνυμη πηγή» στους Fake News ΝΥΤ.  Όλοι το αρνούνται και δεν έχουν γίνει πολλές επιθέσεις σε εμάς».

Σε δεύτερο μήνυμα του στο twitter, o Ντόναλτ Τραμπ, έγραψε: «Κανείς δεν ήταν πιο σκληρός με την Ρωσία από την διοίκηση Τραμπ. Με τον διευθαρμένο Μπάιντεν, και τον Ομπάμα, η Ρωσία είχε μια ημέρα πεδίου για να καταλάβει σημαντικά κομμάτια της Ουκρανίας. Πιθανόν, ένα ακόμη χτύπημα από τους Ψευτο Times. Όπως η αποτυχημένη τους Ρωσική Hoax. Ποια είναι η πηγή τους;».

Σε ένα τρίτο tweet, αναφέρει:  «Είναι αστείο να βλέπεις τον διεφθαρμένο Τζό Μπάιτεν, να διαβάζει μια δήλωση για την Ρωσία η οποία προφανώς γράφτηκε από αυτούς που τον καθοδηγούν. Η Ρωσία έτρωγε για μεσημεριανό τον Ομπάμα που κατά την διάρκεια της θητείας του, πήγαινε τόσο άσχημα που ο Ομπάμα ήθελε να τους βάλει από τότε στους G 8. Οι ΗΠΑ ήταν αδύναμες σε όλα και ειδικά απέναντι στην Ρωσία».

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, σχολίασε το δημοσίευμα των NYT  λέγοντας, ότι «απεικονίζει τις σαφώς χαμηλές πνευματικές δυνατότητες των προπαγανδιστών από τον μέσο όρο της Αμερικάνικης νοημοσύνης, οι οποίοι αντί να εφεύρουν κάτι εύλογο, καταφεύγουν σε τέτοιες ανοησίες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα