ΑΘΗΝΑ
08:02
|
25.04.2024

Ο Αμερικανός ράπερ και σύζυγος της Κίμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, δήλωσε ότι θα πάρει μέρος ως υποψήφιος, στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. «Πρέπει τώρα να […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Αμερικανός ράπερ και σύζυγος της Κίμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ, δήλωσε ότι θα πάρει μέρος ως υποψήφιος, στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Πρέπει τώρα να πραγματοποιήσουμε την υπόσχεση της Αμερικής. Εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας», ανέφερε στο Twitter και συμπλήρωσε «Αγωνίζομαι για προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών!”

Η σύζυγός του, Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ και ο επιχειρηματίας Έλον Μασκ εξέφρασαν την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν η πρόθεση του Αμερικάνου ράπερ, είναι αληθινή ή όχι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο Γουέστ, δεν φαίνεται να έχει δηλώσει το όνομά του στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή (FEC) για τις εκλογές του Νοεμβρίου. Το πλησιέστερο όνομα που δείχνει η βάση δεδομένων της FEC είναι ένας υποψήφιος που ονομάζεται “Kanye Deez Nutz West”, ο οποίος υπέβαλε τα χαρτιά του στο Green Party το 2015 με τη διεύθυνση “1977 Golddigger Avenue, Suite Yeezus” και φαίνεται ότι δεν συγκέντρωσε χρήματα για την καμπάνια του.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γουέστ ισχυρίστηκε ότι θα επιχειρήσει να μπει τον Λευκό Οίκο. Στα βραβεία του MTV το 2015, είχε πει,  ότι είχε αποφασίσει να είναι υποψήφιος για την προεδρεία των ΗΠΑ το 2020.  Ωστόσο, τον περασμένο Νοέμβριο, άλλαξε την ημερομηνία,  λέγοντας ότι θα συμμετείχε στις εκλογές του 2024.

«Θα είχαμε δημιουργήσει τόσες δουλειές που δεν θα τρέξω, θα περπατήσω», είπε, προσθέτοντας ότι σκέφτηκε να αλλάξει το όνομά του για την καμπάνια, σε “Christian Genius Billionaire Kanye West”.

Στο tweet του το Σάββατο,  Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, ο 43χρονος Γουέστ, δεν ανέφερε εάν η υποτιθέμενη συμμετοχή του στις εκλογές, θα συνδεόταν με κάποιο συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο διεκδίκηση το χρίσματος για ένα μεγάλο κόμμα, είναι αδύνατη αυτή την χρονική στιγμή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα