ΑΘΗΝΑ
00:02
|
02.05.2024

Έστησε την πιο επιτυχημένη υπηρεσία πληρωμών, έφτιαξε το πρώτο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής (Tesla), πήρε σβάρνα τις υποεργολαβίες της NASA. Τώρα τα έβαλε διαδικτυακώς […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έστησε την πιο επιτυχημένη υπηρεσία πληρωμών, έφτιαξε το πρώτο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής (Tesla), πήρε σβάρνα τις υποεργολαβίες της NASA.

Τώρα τα έβαλε διαδικτυακώς με τον Νοαμ Τσόμσκι και τον κομμουνισμό. Μιλάμε φυσικά για τον δισεκατομμυριούχο εφευρέτη και ιδρυτή των εταιριών Tesla και Space X, Ίλον Μασκ.

Σε μια λίστα με συμβουλές για επτά φράσεις που πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους που ανάρτησε στο Τουίτερ, ο Μασκ αναφέρει ανάμεσα στο «Σε αγαπάω», «Είμαι περήφανος για σένα», και άλλες παρόμοιες φράσεις, το «Ο κομμουνισμός απέτυχε όποτε και να εφαρμόστηκε», ενώ σε επόμενο μήνυμα του προσέθεσε «Σημείωση: ο Νόαμ Τσόμσκι είναι μαλάκας».

Αλλά και ο καθηγητής εξελικτικής ψυχολογίας Γκαντ Σάαντ (Gad Saad), σχολίασε με τη σειρά του ότι «Ο Τσόμσκι εκστομίζει αδιανότητες σαχλαμάρες περί πολιτικής εδώ και 5 δεκαετίες», στο οποίο ο Μασκ συγκατάνευσε «Είναι ένας διανοητικός ιός που προσβάλλει χαζούς ανθρώπους».

Ο Νόαμ Τσόσμκυ δεν απάντησε στις επιθέσεις, αλλά είχε κατά το παρελθόν ασκήσει κριτική στις έρευνες της εταιρίας νευρο-τεχνολογίας Neuralink η οποία ανήκει στο Ίλον Μασκ .

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα