ΑΘΗΝΑ
12:27
|
24.04.2024
Συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι πρώην εργαζόμενοι της "Ελευθεροτυπίας", έξω απο τα γραφεία της Alpha Bank στη Σταδίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι πρώην εργαζόμενοι της “Ελευθεροτυπίας”, έξω απο τα γραφεία της Alpha Bank στη Σταδίου, διαμαρτυρόμενοι για τις καταχρηστικές και παράνομες απαιτήσεις των Τραπεζών Alpha και Πειραιώς, που προσπαθούν να καρπωθούν το ποσό από την πώληση του κτιρίου της εφημερίδας, το οποίο διεκδικούν και οι πρώην εργαζόμενοι ως ένα ποσοστό από τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις τους.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης, είχε ραντεβού με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, αλλά τελικά δεν συναντήθηκε μαζί τους. Οι εργαζόμενοι παρέμειναν για μια ώρα στο χώρο, φωνάζοντας συνθήματα κατά των δύο τραπεζών.

Οι πρώην εργαζόμενοι της εφημερίδας πολεμούν επί εννέα χρόνια για να καταφέρουν να λάβουν τα χρήματα που τους οφείλονται, ενώ το μεγαλύτερο μέρος τους είναι άνεργοι και σε δυσχερή οικονομική κατάσταση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα