ΑΘΗΝΑ
10:30
|
19.04.2024
Στις 11:30 η συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ κατά του νέου νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πανελλαδική στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου, οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο, από τις 11:00 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου. Στις 11:30 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση στην Πλατεία Κοραή.  

Σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε η ΑΔΕΔΥ, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι “η κυβέρνηση δυναμώνει την καταστολή, φέρνοντας νομοσχέδιο για την ουσιαστική απαγόρευση των διαδηλώσεων και των συγκεντρώσεων”.  

Στην ίδια ανακοινωση σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη 9η Ιουλίου, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.  

Η Πέμπτη είναι η μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή και το Γενικό Συμβούλιο καλεί τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με τα πρωτοβάθμια σωματεία, να οργανώσουν αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.

Το ΠΑΜΕ διοργανώνει ξεχωριστό συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 8 μ.μ., στο Σύνταγμα.

Χθες, Τρίτη 07/07, πραγματοποιήθηκε η πρώτη μεγάλη διαδήλωση και διαμαρτυρία, με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, μελών των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φοιτητών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα