ΑΘΗΝΑ
06:39
|
20.04.2024
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανέλυσε την υπεροχή του ρωσικού στόλου κατά τη διάρκεια της παρέλασης του Ναυτικού.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για την υπεροχή του ρωσικού στόλου μίλησε σήμερα Κυριακή ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της παρέλασης του Ναυτικού.

Το ρωσικό ναυτικό έχει προηγμένα πλοία και μοναδικό ειδικό εξοπλισμό και θα εργαστεί περαιτέρω στην ψηφιοποίηση για να εξασφαλίσει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην παρέλαση του Ναυτικού την Κυριακή.

«Το σύγχρονο ρωσικό ναυτικό περιλαμβάνει πλοία εξοπλισμένα με όπλα υψηλής ακρίβειας, στρατηγικά υποβρύχια και υποβρύχια πολλαπλών χρήσεων, αεροσκάφη τεχνολογίας αιχμής και άλλα αεροσκάφη, μοναδικά όπλα και ειδικό εξοπλισμό», δήλωσε ο Πούτιν σε ομιλία του στην παρέλαση.

Το μερίδιο του προηγμένου εξοπλισμού που λειτουργεί στο ρωσικό ναυτικό αυξάνεται συνεχώς, πρόσθεσε ο πρόεδρος, σημειώνοντας ότι άλλα 40 πλοία και σκάφη θα ενταχθούν στο ναυτικό το 2020.

«Τα μοναδικά πλεονεκτήματα και οι αυξημένες δυνατότητες μάχης του ναυτικού θα επιτευχθούν μέσω της ευρείας εισαγωγής προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών, των υπερηχητικών συστημάτων επίθεσης που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο, των μη επανδρωμένων υποβρύχιων οχημάτων και των πιο αποτελεσματικών μέσων άμυνας», δήλωσε ο Πούτιν.

Η Ημέρα του Ναυτικού εορτάζεται κάθε χρόνο στη Ρωσία την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα