ΑΘΗΝΑ
17:46
|
18.04.2024
Ο συλληφθείς είναι ένας ενοικιαστής βίλας και διοργανωτής πριβέ πάρτι στο οποίο συνωστίστηκε μεγάλος αριθμός καλεσμένων.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην πρώτη σύλληψη προχώρησαν οι αρχές στη Μύκονο, στο πλαίσιο των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ο συλληφθείς είναι ένας ενοικιαστής βίλας και διοργανωτής πριβέ πάρτι στο οποίο παρατηρήθηκε συνωστισμός μεγάλου αριθμού καλεσμένων.

Αυτού του είδους τα πάρτι είναι η φετινή ‘μόδα’ στη Μύκονο και έχουν θορυβήσει τις αρχές, αφού είναι αρκετά πιο δύσκολο να ελεγχθούν. Σύμφωνα με όσα καταγράφουν τα τοπικά μέσα τις τελευταίες εβδομάδες, στη Μύκονο έχουν εγκατασταθεί ομάδες από την Ίμπιζα και τη Νίκαια, που μεταφέρουν την τεχνογωσία για τη διοργάνωση των ιδιωτικών πάρτι σε βίλες. Η είσοδος σε ένα τέτοιο πάρτι μπορεί να κοστίζει από 150 έως και 1.000 ευρώ και η τοποθεσία του παραμένει μυστική μέχρι λίγες ώρες πριν την έναρξή του. Οι προσκλήσεις αποστέλλονται συνήθως μέσω social media και εφαρμογών, ή στόμα με στόμα, από “κράχτες” σε μπιτς μπαρ. Εκτιμάται ότι κάθε εβδομάδα διοργανώνονται τουλάχιστον 3-4 τέτοια ιδιωτικά πάρτι στο νησί, στα οποία διασκεδάζουν από 500 έως 1.000 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες βρίσκεται στη Μύκονο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας κατά του Covid-19 σε μπιτς μπαρ και κέντρα διασκέδασης. Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, χθες πραγματοποιήθηκαν 15 τέτοιοι έλεγχοι.

 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα