ΑΘΗΝΑ
10:26
|
26.04.2024
Η Μισέλ Μπολσονάρου διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανάρρωση του προέδρου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επιμένει η “γριπούλα” στην οικογένεια Μπολσονάρου, με τη σύζυγο του Βραζιλιάνου προέδρου, Μισέλ, να είναι πλέον θετική στην Covid-19, λίγες μόνο ημέρες αφότου ο Ζαΐχ Μπολσονάρου ανακοίνωσε πως ανάρρωσε από τον ιό.

Η πρώτη κυρία Μισέλ Μπολσονάρου βρέθηκε θετική στην Covid-19 την Πέμπτη. Είναι σε καλή κατάσταση και θα τηρήσει όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα”, σημειώνεται σε κυβερνητική ανακοίνωση.

Παράλληλα και παρότι η πανδημία ξεκίνησε να υποχωρεί στη χώρα, ακόμη ένας από τους υπουργούς της κυβέρνησης Μπολσονάρου βρέθηκε θετικός στην Covid-19. Πρόκειται για τον υπουργό Επιστημών και Τεχνολογίας, Μάρκος Πόντες, τον πέμπτο κατά σειρά υπουργό της κυβέρνησης που προσβάλλεται από την “γριπούλα”.

Σημειώνεται ότι ο ακροδεξιός ηγέτης είχε χαρακτηρίσει την την Covid-19 “γριπούλα” την ώρα που η πανδημία του κορονοϊού θέριζε τη Βραζιλία.

To υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Τετάρτη 69.074 νέα κρούσματα κορονοϊού και 1.595 θανάτους. Στη Βραζιλία τα κρούσματα ξεπερνούν πλέον τα 2,5 εκατομμύρια και οι νεκροί τους 90.000.

Ο Πόντες δήλωσε ότι έχει τεθεί σε καραντίνα και θα εργάζεται από το σπίτι του. “Είμαι καλά, έχω μόνο συμπτώματα γρίπης και πονοκέφαλο”, διευκρίνισε.

Φωτογραφία: twitter @g1

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα