ΑΘΗΝΑ
18:41
|
26.04.2024

Φθηνότερες διακοπές για μικρά και μικρομεσαία «πορτοφόλια» προσφέρει το υπουργείο Τουρισμού επιδοτώντας το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» με 30 εκατομμύρια ευρώ σε μία περίοδο που […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Φθηνότερες διακοπές για μικρά και μικρομεσαία «πορτοφόλια» προσφέρει το υπουργείο Τουρισμού επιδοτώντας το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» με 30 εκατομμύρια ευρώ σε μία περίοδο που η ταξιδιωτική κίνηση έχει περιοριστεί σε πρωτόγνωρα, για την εποχή, επίπεδα λόγω πανδημίας…

Όσοι είχαν υποβάλλει σχετικές αιτήσεις μπορούν να μάθουν εάν συμπεριλαμβάνονται στους επιλαχόντες που καθορίστηκαν με ηλεκτρονική κλήρωση στην ειδική ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού www.tourism4all.gov.gr/ με τους κωδικούς του TaxisNet.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτεί τη διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα με ειδικές τιμές από τις 5 Αυγούστου ως το τέλος του 2020. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συνδεθούν στην εφαρμογή για να δουν την οριστική κατάσταση της αίτησής τους. Εάν κληρώθηκαν τότε θα δουν το e-voucher το οποίο μπορούν να τυπώσουν ή να αποθηκεύσουν και να το χρησιμοποιήσουν κατά τις οδηγίες χρήσης.

Η τιμή διαμονής επιδοτείται από το πρόγραμμα σε ποσοστό 50% (ή 60% ως ορίζεται) και με ανώτατο ποσό τα 30€/το άτομο/ανά διανυκτέρευση υπό την προϋπόθεση τουλάχιστον τεσσάρων διανυκτερεύσεων. Ο δικαιούχος συμμετέχει πληρώνοντας το υπόλοιπο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Celebrities στα εστιατόρια

Όταν δεν πολιτεύονται και βγαίνουν για φαγητό, οι επιχειρηματίες τρίβουν τα χέρια τους, οι σερβιτόροι έχουν ανάμεικτα συναισθήματα.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα