ΑΘΗΝΑ
11:12
|
19.04.2024
Το κατάστημα, που θα φέρει το όνομα “Megasis,” θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι κυβερνήσεις της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας και της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν γιόρτασαν (παρουσία του Ιρανού πρέσβη στη χώρα και του υφυπουργού Εμπορίου της Βενεζουέλας) τα εγκαίνια ενός ιρανικού σούπερ μάρκετ, το πρώτο του είδους του, το οποίο άνοιξε την Τετάρτη.

Το κατάστημα, που θα φέρει το όνομα “Megasis,” θα βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βενεζουέλας, Καράκας, και η δημιουργία του είναι το αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας και αποτελεί τμήμα μιας στρατηγικής συμμαχίας ανάμεσα στις δύο χώρες, που επιδιώκουν να ενισχύσουν τις εμπορικές τους σχέσεις.

Το σούπερ μάρκετ θα διαθέσει μια ευρεία γκάμα προϊόντων ποιότητας που η ιρανική βιομηχανία εξάγει σε διάφορες χώρες του κόσμου, καθώς και περισσότερα από 1.000 προϊόντα βενεζουελάνικης προέλευσης, από 20 εθνικές εταιρείες.

Ως αντίβαρο στους αποκλεισμούς των ΗΠΑ, που επιβλήθηκαν τόσο στο Ιράν όσο και στη Βενεζουέλα, οι ηγεσίες των δύο χωρών επιζητούν ενίσχυση της οικονομικής συνεργασίας, όπως αντικατοπτρίζεται και στην περίπτωση των πέντε ιρανικών τάνκερ που έφτασαν πρόσφατα στη Βενεζουέλα, μεταφέροντας καύσιμα.

Πηγές: Twitter, Telesur, Capital, Ruptly

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα