ΑΘΗΝΑ
08:42
|
24.04.2024

Ένα ακόμη θύμα του κορονοϊού μετρά από σήμερα η Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 207, ενώ τέσσερα κρούσματα κορονοϊού εμφανίστηκαν στο στρατόπεδο του […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα ακόμη θύμα του κορονοϊού μετρά από σήμερα η Ελλάδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 207, ενώ τέσσερα κρούσματα κορονοϊού εμφανίστηκαν στο στρατόπεδο του Στεφανοβίκειου.  Πρόκειται για τρείς στρατιώτες και ένα στέλεχος.

Το τελευταίο θύμα του κορονοϊού στην χώρα μας, είναι ένας 69χρονος ο οποίος νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».  Είχε υποκείμενα νοσήματα και πριν διασωληνωθεί στο «Σωτηρία», νοσηλεύονταν στον «Ευαγγελισμό».

Όσον αφορά τα κρούσματα στον στρατό, την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα σε έναν ασυπτωματικό οπλίτη στο στρατόπεδο της αεροπορίας στρατού στο Στεφανοβίκειο, ενώ μετά από ιχνηλάτιση των επαφών του, βρέθηκαν ακόμη δύο στρατιώτες θετικοί στον κορονοϊό και ένα στέλεχος. Και οι τέσσερις βρίσκονται σε καραντίνα και παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα.  Μάλιστα ο πρώτος στρατιώτης που ανιχνεύθηκε με τον ιό, ήταν ασυμπτωματικός και παρουσίαζε μόνον απώλεια γεύσης, με αποτέλεσμα να ζητήσει να του γίνει το τεστ που βρέθηκε θετικό.

Παράλληλα, εμφανίστηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, μετά τους ελέγχους που έγιναν συνεπεία του πρώτου κρούσματος που είχε εντοπιστεί σε εκπαιδευόμενο συνοριοφύλακα.  Το δεύτερο κρούσμα είχε έρθει σε επαφή με το πρώτο.  Αυτή την στιγμή, στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής,  εκπαιδεύονται 534 συνοριοφύλακες (άνδρες και γυναίκες) που κατάγονται και θα υπηρετήσουν στα παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα