ΑΘΗΝΑ
06:43
|
27.04.2024

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Πορταριά Πηλίου.  Ένας ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα. Για την ώρα το κρούσμα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Πορταριά Πηλίου.  Ένας ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα. Για την ώρα το κρούσμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι μόνον ένα ενώ σε τεστ υποβλήθηκαν όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός.  Το όνομα του δεν γνωστοποιήθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως αναμένεται αργότερα σήμερα να κάνει κάποια δήλωση για το γεγονός.

Την Τρίτη η ομάδα του «Δικεφάλου» θα βρίσκεται στην Πορταριά του Πηλίου προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.  Την Δευτέρα, θα γίνουν νέα τεστ σε όλη την ομάδα, προκειμένου να μην παρουσιαστεί και νέο πρόβλημα. Πάντως το ιατρικό τημ της ομάδας της Θεσσαλονίκης το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σημαντικά προβλήματα.  Στον αγώνα με την ΑΕΚ διαπιστώθηκε ότι από τον Ιούνιο δεν ήταν θεωρημένα τα δελτία υγείας 12 ποδοσφαιριστών, ενώ με αθεώρητα δελτία είχαν εγγραφεί στο φύλο αγώνος  οι εν λόγω ποδοσφαιριστές και στους αγώνες με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Συναγερμός έχει σημάνει και στο χωριό της Πορταριάς και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Πορταριά» όπου θα καταλύσει η ομάδα.  Ήδη η βασική συζήτηση στα καφενεία και τα τσιπουράδικα του χωριού, είναι η άφιξη του ΠΑΟΚ και το κρούσμα κορονοϊού που παρουσιάστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα