ΑΘΗΝΑ
02:48
|
26.04.2024
Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε τη δημιουργία της Υπηρεσίας Εθνικής Εποπτείας κατά των Ναρκωτικών.
Caracas Venzuela 26 03 2020- O presidente da Venezuela Nicolás Madura durante reunião sobre a pandemia da Coronavírus foto PR VZ via fotos Publicas
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε την Τρίτη τη δημιουργία της Υπηρεσίας Εθνικής Εποπτείας κατά των Ναρκωτικών, η οποία θα έχει συντονιστικό ρόλο στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης για καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών.

Διαβεβαίωσε ότι η χώρα του έχει τους πόρους για τη δημιουργία αυτού του θεσμού και επαίνεσε το έργο που πραγματοποίησαν οι υπηρεσίες ασφαλείας, οι οποίες έχουν καταστρέψει πολλά εργαστήρια παραγωγής ναρκωτικών. Παράλληλα, καταφέρθηκε εναντίον της κυβέρνησης της Κολομβίας, τονίζοντας πως “Η κυβέρνησή τους είναι στα χέρια της μαφίας.”

Ο διοικητής της Εθνικής Επιτροπής για την καταπολέμηση των ναρκωτικών (CONNAS) Χοσέ Καστίγιο ενημέρωσε ότι η Μπολιβαριανή Εθνοφρουρά (GNB) κατέσχεσε 51.564 τόνους ναρκωτικών από έξι στρατόπεδα με 70 εργαστήρια για την παραγωγή υδροχλωρικής κοκαΐνης από τον Ιούλιο του 2019 έως σήμερα.

Πηγές: Telesur

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα