ΑΘΗΝΑ
18:10
|
26.04.2024

Επίσκεψη – αστραπή στο Ισραήλ αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο εκτάκτως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο των εντεινόμενων τουρκικών προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο. […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίσκεψη – αστραπή στο Ισραήλ αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο εκτάκτως ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο των εντεινόμενων τουρκικών προκλήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών θα έχει διαδοχικά συναντήσεις όχι μόνον με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Γκάμπι Ασκενάζι, αλλά και με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται πως στην ατζέντα των συνομιλιών του Ν.Δένδια θα κυριαρχήσουν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, η τουρκική παρεμβατικότητα και η συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ.

Πριν την ανακοίνωση της πληροφορίας για την επίσκεψη του Ν.Δένδια στην Ιερουσαλήμ προηγήθηκαν διαδοχικές συναντήσεις του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα Γιόμσι Αμράνι με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα