ΑΘΗΝΑ
13:26
|
25.04.2024
Το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό, το στρώμα του τέως όμως δεν είναι "σκληρό καθώς συνοδεύεται από την ερωμένη του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξορισμένος από τον ίδιο του τον γιό Φελίπε Δ’, ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος ξαποσταίνει πλέον στο εφτάστερο καταφύγιό του στο Emirates Palace του Άμπου Ντάμπι.

Μπορεί το ψωμί της ξενιτιάς να είναι πικρό για τον τέως, το στρώμα του όμως δεν φαίνεται να είναι “σκληρό”, καθώς συνοδεύεται από την εδώ και 40 χρόνια ερωμένη του, ιντίριορ ντιζάινερ, Μάρτα Γκάγια, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό Lecturas, η έξπερτ σε βασιλικά ζητήματα, Πιλάρ Έϊρ.

“Ο βασιλιάς δεν είναι μόνος”, μας καθησυχάζει η Έϊρ, “η πιστή φίλη του, το άτομο που του συγχωρεί τα πάντα, εκείνη που δεν τον απογοητεύει ποτέ, τον συνοδεύει και τον παρηγορεί, είναι μαζί του” τονίζει, κατηγορώντας τον Χουάν που “βασανίζει” το κορίτσι εδώ και μια σαρακονταετία χωρίς να επισημοποιεί τον δεσμό τους.
“Ο Χουάν Κάρλος, ο οποίος ήταν τόσο θαρραλέος σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να εμφανιστεί δημόσια μαζί της. Το χρωστάει σε αυτήν, αλλά και σε εμάς” στηλιτεύει η ειδήμων.

Σημειώνεται ότι ο Χουάν έχει να κοιμηθεί με την δύστυχη Σοφία από το 1976 και πιο συγκεκριμένα από εκείνη την αποφράδα ημέρα που τον τσάκωσε στα πράσα με την Μάρτα, ενώ της είχε πει ότι θα πάει για κυνήγι (!). Έκτοτε, η Σοφία κλείδωσε την κρεβατοκάμαρά της και αφιερώθηκε στα βασιλικά της καθήκοντα.

Η Μάρτα λοιπόν, με το που έμαθε ότι ο αγαπημένος της αυτοεξορίζεται στο Άμπου Ντάμπι, εγκατέλειψε την καλοκαιρινή κρουαζιέρα της και στάθηκε για άλλη μια φορά στο πλευρό του, παρηγορώντας τον στην ταπεινή σουίτα του Emirates Palace που κοστίζει μόλις 10.000 βρετανικές λίρες το βράδυ.

H σπεσιαλίστρια επί των βασιλικών θεμάτων, Πιλάρ Έϊρ, υπογράμμισε επίσης ότι ο Χουάν Κάρλος, (στη δίνη του οικονομικού σκανδάλου που ξέσπασε για τους μυστικούς εξωχώριους τραπεζικούς λογαριασμούς του), έφυγε άρον άρον από το βασίλειό του, παίρνοντας μαζί του μόνο δύο βαλίτσες, 4 σωματοφύλακες, το κορίτσι του και κάτι ψιλά (γύρω στα 100 εκατ. δολάρια που φαίρεται να κέρδισε με τον ιδρώτα του από τη συμφωνία κατασκευής σιδηροδρομικής γραμμής υψηλής ταχύτητας στη Σαουδική Αραβία από ισπανική κοινοπραξία.

View this post on Instagram

? #EXCLUSIVA Ni Portugal ni República Dominicana. El primer destino del rey emérito tras su salida de España ha sido Emiratos Árabes. Así lo ha podido confirmar NIUS, que ha tenido acceso en exclusiva a una imagen de Juan Carlos I descendiendo del avión en un aeropuerto de Abu Dabi. El rey llegó a la capital de Emiratos el pasado lunes, momento en el que se tomó la instantánea que acompaña esta noticia. En Abu Dabi arranca pues el exilio voluntario acordado entre Juan Carlos I y su hijo Felipe VI. #CasaReal #ReyJuanCarlos #ReyEmérito #AbuDabi

A post shared by NIUS (@nius.diario) on

Αν στα παραπάνω προσθέσεις και το ότι τον Μάρτιο, το ίδιο του το σπλάχνο, ο Φελίπε διέκοψε τα ψίχουλα (περί τα 194.000 ευρώ) της ετήσιας βασιλικής επιχορήγησης που λάμβανε, αντιλαμβάνετε κανείς το δράμα του “γυμνού” τέως, αναγνωρίζοντας παράλληλα και την αυτοθυσία της Μάρτα.


Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα