ΑΘΗΝΑ
04:39
|
11.05.2024
Η Μισέλ Ομπάμα 'μαστίγωσε' τον πρόεδρο των ΗΠΑ με παρέμβασή της στο συνέδριο των Δημοκρατικών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η τέως πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, σε μια παθιασμένη όσο και δηκτική παρέβασή της στο συνέδριο των Δημοκρατικών εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου Τραμπ κι έκανε λόγο για την αναγκαιότητα “συναισθηματικής τάυτισης” της κυβέρνησης των ΗΠΑ με τους πόλιτες της χώρας στις δύσκολες μέρες του κορονοϊού.

“Όποτε στρέφουμε το βλέμμα μας σε αυτόν τον Λευκό Οίκο περιμένοντας να αναλάβει ηγετικό ρόλο, να μας ανακουφίσει, να μας δώσει μια αίσθηση σταθερότητας, εισπράττουμε μόνο χάος, διχασμό, πλήρη και απόλυτη έλλειψη συναισθηματικής ταύτισης”, κατήγγειλε η Μισέλ Ομπάμα.

“Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο λάθος πρόεδρος για τη χώρα μας. Δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Δεν μπορεί να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Δεν μπορεί απλά να είναι αυτός που χρειαζόμαστε να είναι” τόνισε η κα Ομπάμα, προειδοποιώντας πως “Αν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, μπορούν — και θα γίνουν, αν δεν επιλέξουμε την αλλαγή σε αυτές τις εκλογές” .

“Αν θέλουμε να έχουμε την ελπίδα πως θα τελειώσει αυτό το χάος, πρέπει να ψηφίσουμε τον Τζο Μπάιντεν σαν να εξαρτάται η ζωή μας από αυτό”, κατέληξε η Μισέλ Ομπάμα, στο μαγνητοσκοπημένο μήνυμά της που μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας του συνεδρίου των Δημοκρατικών, που φέτος διεξάγεται “ψηφιακά” – χωρίς συγκεντρώσεις και προεκλογικά πάρτι, λόγω του κορονοϊού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα