ΑΘΗΝΑ
08:01
|
28.04.2024
Στις φωτογραφίες ο Κλίντον δέχεται υπηρεσίες μασάζ από την 22χρονη Σοντέ Ντέιβις, θύμα του Επστάιν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω


Σαν να μην ήταν αρκετά άβολο για το κόμμα που έχει αυτοανακηρυχτεί ως υπερασπιστής των γυναικών να εμφανιστεί ο Μπιλ Κλίντον στο συνέδριό του, φωτογραφίες του πρώην προέδρου με ένα από τα θύματα του Τζέφρι Επστάιν κυκλοφόρησαν ανήμερα της ομιλίας του αναστατώνοντας τους Δημοκρατικούς και το διαδίκτυο.

Η εφημερίδα Daily Mail δημοσίευσε, χθες Τρίτη, αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Κλίντον να δέχεται υπηρεσίες μασάζ το 2002 από την 22χρονη τότε Σοντέ Ντέιβις, ένα από τα θύματα του Επστάιν που φέρεται να βιάστηκε επανειλημμένα από τον δισεκατομμυριούχο.

Οι υπηρεσίες μασάζ λοιπόν, προσφέρθηκαν ενώ ο Κλίντον, μαζί με τους ηθοποιούς Κέβιν Σπέισι και Κρις Τάκερ, πετούσαν με το περίφημο ιδιωτικό τζετ του Επστάιν, “Lolita Express”, για ένα ανθρωπιστικό ταξίδι στην Αφρική.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο 56χρονος τότε Κλίντον παραπονέθηκε ότι είχε πιαστεί ο λαιμός του μετά από τη σιέστα του στο αεροπλάνο. Κατά τη διάρκεια στάσης ανεφοδιασμού σε ένα μικρό αεροδρόμιο της Πορτογαλίας, ο Επστάιν επιστράτευσε την Ντέιβις για να βοηθήσει τον πρόεδρο να ξεπιαστεί.

Οι περιβόητες φωτογραφίες δείχνουν την Ντέιβις να τρίβει το λαιμό και τους ώμους του Κλίντον καθώς εκείνος χαλαρώνει στο μικρό λάουνζ του αεροδρομίου.

Η Ντέιβις, η οποία εργαζόταν για τον Επστάιν ως μασέρ, είπε ότι ο Κλίντον ήταν ” απόλυτα κύριος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού” και ότι δεν έκανε κανένα φάουλ.

Παρ ‘όλα αυτά, οι εικόνες υπενθυμίζουν τα διάφορα σεξουαλικά παραπτώματα για τα οποία κατηγορήθηκε ο Κλίντον κατά τη διάρκεια της θητείας του, όπως και την σχέση του με τον Επστάιν που φέρεται να αυτοκτόνησε πέρυσι στο Metropolitan Correctional Center στη Νέα Υόρκη εν αναμονή της δίκης του για κατηγορίες σωματεμπορίας.

Εκπρόσωπος του Κλίντον είπε ότι ο πρώην πρόεδρος δεν γνώριζε τίποτα τότε, για τα εγκλήματα του Επστάιν και ότι πέταξε με το τζετ “Lolita Express” μόνο τέσσερις φορές, αλλά τα ημερολόγια πτήσεων έδειξαν ότι ταξίδεψε με το αεροπλάνο δεκάδες φορές κατά τη διάρκεια του 2002 και του 2003.

Η Ντέιβις και άλλα θύματα του μεγιστάνα αποκάλυψαν το 2020 σε ντοκιμαντέρ του Netflix ότι ο Επστάιν κινηματογραφούσε με κρυφές κάμερες τους ισχυρούς φίλους του ώστε αργότερα να τους εκβιάσει.

Το ερώτημα βέβαια, του γιατί έβγαλαν φωτογραφίες και του Μπιλ Κλίντον, προς το παρόν μένει αναπάντητο, αν και τα στιγμιότυπα του εν λόγω μασάζ προκάλεσαν σεισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να σχολιάζουν ότι “αν έβγαλαν φωτογραφίες από τον Κλίντον, τότε σίγουρα το FBI έχει στην κατοχή τους πολύ χειρότερα στιγμιότυπα από άλλους ισχυρούς άντρες”. Άλλοι χρήστες, στηλίτευσαν το γεγονός της ομιλίας του στο συνέδριο των Δημοκρατικών σχολιάζοντας ότι “δεν γίνεται να επιτρέψουν σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλήσει απόψε”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα