ΑΘΗΝΑ
01:14
|
06.05.2024

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ, οδηγήθηκε σήμερα στο εισαγγελέα Σύρου, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος.  Οι κατηγορίες […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ, οδηγήθηκε σήμερα στο εισαγγελέα Σύρου, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και αφέθηκε ελεύθερος.  Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον Μαγκουάιρ, δεν είμαι ασήμαντες, αφού ο ίδιος με τον αδελφό του επιτέθηκαν σε αστυνομικούς στο νησί της Μυκόνου, όταν εκείνοι προσπάθησαν να παρέμβουν και να χωρίσουν τον Άγγλο ποδοσφαιριστή και την παρέα του, από συμπλοκή με άλλους Άγγλους στην οποία συμμετείχαν, ενώ σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, όταν μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, συνέχισαν να αντιστέκονται, ενώ ένας από την παρέα του Μαγκουάιρ, προσπάθησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς, προκειμένου να μην ολοκληρωθεί η αυτόφωρη διαδικασία.  Το δελτίο Τύπου της αστυνομίας, αναφέρει:  «Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς στη Μύκονο.

Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.  Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές. Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:  «Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο στο οποίο εμπλέκεται ο Χάρι Μαγκουάιρ και συνέβη στη Μύκονο το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Σ’ αυτό το χρονικό σημείο δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν έκανε καμία δήλωση, ενώ φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα της Εισαγγελίας Σύρου, προκειμένου να αποφύγει τις δεκάδες κάμερες που τον περίμεναν από την μπροστινή είσοδο του κτηρίου. 

Η περιπέτεια του Μαγκουάιρ, στην Μύκονο, βρίσκονταν σε όλα τα πρωτοσέλιδα του σημερινού Τύπου της Αγγλίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα