ΑΘΗΝΑ
00:26
|
20.04.2024

O Γραμματέας της εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ Τσαντ Γουλφ, με αφορμή τον θάνατο από πυροβολισμό ενός υποστηρικτή του Τραμπ χθες, κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στο […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

O Γραμματέας της εσωτερικής ασφάλειας των ΗΠΑ Τσαντ Γουλφ, με αφορμή τον θάνατο από πυροβολισμό ενός υποστηρικτή του Τραμπ χθες, κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στο Πόρτλαντ, κατηγόρησε την τοπική κυβέρνηση ότι δεν κάνει την δουλειά της, παρά τις συνεχόμενες συστάσεις, με αποτέλεσμα να «επιτρέπουν στο Πόρτλαντ να διατηρείται ένα περιβάλλον ανομίας και χάους» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.  

«Ζητάμε από το Πόρτλαντ να κάνει τη δουλειά του για περισσότερο από τρεις μήνες τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γούλφ και συνέχισε: «Αυτό που βλέπετε στο Πόρτλαντ είναι ένα περιβάλλον, που το καλλιεργούν.  Καλλιεργούν ένα περιβάλλον της παρανομίας και του χάους.  Πρέπει να κάνουν την δουλειά τους και αν δεν μπορούν να την κάνουν, ή αν δεν έχουν την ικανότητα ή τους πόρους, να ζητήσουν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να τους βοηθήσει. Θα παράσχουμε αυτούς τους πόρους, όπως κάναμε και στο Ουισκόνσιν και σε άλλα μέρη, ώστε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε μορφή βίας.  Οι τοπικοί ηγέτες, έχουν αποτύχει στο να προστατέψουν τις κοινότητες τους. Μόνον στο Πόρτλαντ έχουν γίνει περισσότερες από 70 συλλήψεις και το FBI έχει εκδώσει 74 εντάλματα σύλληψης ακόμη. Ήρθε η ώρα να τερματιστεί η ανομία και το χάος που βλέπουμε εκεί».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα