ΑΘΗΝΑ
08:44
|
06.05.2024

Θετικό δείγμα κορονοϊού σε μέλος της αποστολής της εθνικής Ελλάδας των Ελπίδων ανακοινώθηκε σήμερα 1η Σεπτεμβρίου από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ). Σύμφωνα με το […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Θετικό δείγμα κορονοϊού σε μέλος της αποστολής της εθνικής Ελλάδας των Ελπίδων ανακοινώθηκε σήμερα 1η Σεπτεμβρίου από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το μέλος της αποστολής, το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ αύριο Τετάρτη (2/9), όλα τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν εκ νέου σε τεστ για κορονοϊό. Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώθηκε σήμερα για την ύπαρξη θετικού δείγματος Covid-19 στα αποτελέσματα των ελέγχων που διενεργήθηκαν από την εξουσιοδοτημένη από την UEFA ιατρική υπηρεσία μεταξύ των μελών της αποστολής της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, η οποία προετοιμάζεται για τους αγώνες με την Κροατία και το Σαν Μαρίνο. Ακολουθείται το υγειονομικό πρωτόκολλο της UEFA (UEFA return to play protocol) και ενημερώθηκαν αμέσως ο ΕΟΔΥ και η υγειονομική επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το μέλος της αποστολής που είχε θετικό δείγμα αποχώρησε αμέσως από το ξενοδοχείο, ενώ η προετοιμασία της Ελληνικής ομάδας συνεχίζεται και αύριο τα μέλη της αποστολής θα υποβληθούν σε νέο τεστ σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο πρωτόκολλο της UEFA”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα