ΑΘΗΝΑ
13:09
|
21.05.2024
Πληροφορίες αναφέρουν τον εντοπισμό τουλάχιστον 10 κρουσμάτων στο προσωπικό των δύο beach bars.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το βράδυ της Τρίτης, 01/09 αναρτήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση για την τριήμερη αναστολή λειτουργίας δύο εκ των δημοφιλέστερων μπαρ – εστιατορίων της Μυκόνου, λόγω κορονοϊού. Πρόκειται για το Nammos και το Scorpios, στην Ψαρού και στην Παράγκα.

Η απόφαση πάρθηκε μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που διεξήγαγε κλιμάκιο της ΓΓΠΠ, με επικεφαλής τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Παπαγεωργίου στα δύο καταστήματα, κατά τους οποίους διαπιστώθηκε ανησυχητικός αριθμός κρουσμάτων.

Το κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με την Αστυνομία και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, έκαναν τεστ στο προσωπικό των δύο beach bars και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 10 θετικά τεστ. Αυτό οδήγησε στο άμεσο κλείσιμο των καταστημάτων από τις 22.00 το βράδυ της Τρίτης μέχρι και τις 07.00 το πρωί της Παρασκευής, 4-9-2020, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ιχνηλάτηση και να διαπιστωθεί η έκταση της διάδοσης του ιού , οπότε θα αποφασιστεί τι θα γίνει στη συνέχεια.

Αναλυτικά η απόφαση όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια (αναρτηθείσα απόφαση ΡΩ1Χ46ΜΤΛΒ-Ζ4Ψ) :  

“Απόφαση αναστολής λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης (bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες ‘Nammos’ στην παραλία Ψαρού και ‘Scorpios’ στην περιοχή Παράγκα, από 01.09.2020 και ώρα 22.00 έως την 04.09.2020 και ώρα 07.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19”.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα