ΑΘΗΝΑ
04:27
|
25.04.2024

Εντολή εκκένωσης του υπουργείου Οικονομικών, στην οδό Νίκης, έπειτα από εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού. Η εκκένωση αποφασίστηκε προκειμένου να απολυμανθεί το κτίριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντολή εκκένωσης του υπουργείου Οικονομικών, στην οδό Νίκης, έπειτα από εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού. Η εκκένωση αποφασίστηκε προκειμένου να απολυμανθεί το κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας επενδυτής, οποίος βρέθηκε θετικός στον νέο ιό, είχε επισκεφτεί χτες τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον αναπληρωτή υπουργό, Νίκο Παπαθανάση, οι οποίοι τέθηκαν σε καραντίνα. Στο κτίριο της οδού Νίκης συστεγάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης.

Με εντολή της υπηρεσιακής γραμματέως, οι υπάλληλοι του Υπουργείου αποχώρησαν και θα επιστρέψουν στα γραφεία τους την επόμενη Δευτέρα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Εκτός των κ.κ. Γεωργιάδη και Παπαθανάση, και ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, τέθηκε σε καραντίνα και βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι του καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορονοϊού. Ο κ. Πλακιωτάκης είχε έρθει επίσης σε επαφή με επενδυτές από το εξωτερικό, ένας εκ των οποίων βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα