ΑΘΗΝΑ
05:50
|
26.04.2024
Πάνω από 190 αξιωματούχοι της Αστυνομίας την Παρασκευή στήριξαν επίσημα τον Τζο Μπάιντεν για Πρόεδρο των ΗΠΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πάνω από 190 νυν και πρώην αξιωματούχοι της Αστυνομίας την Παρασκευή στηρίζουν επίσημα τον Τζο Μπάιντεν για Πρόεδρο των ΗΠΑ, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή τους.

Οι δηλώσεις στήριξης έρχονται ως απάντηση στο κεντρικό αφήγημα της εκστρατείας επανεκλογής του Τραμπ, η οποία ισχυρίζεται ότι ο Μπάιντεν έχει εγκλωβιστεί στη λογική του “defund the police”. Και οι δύο υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα ταξίδεψαν στην Κενόσα του Ουισκόνσιν, πεδίο συγκρούσεων μεταξύ αντιφασιστών και οπαδών του Τραμπ, που ακολούθησαν τον αναίτιο θάνατο του 29χρονου Τζέικομπ Μπλέικ από αστυνομικούς. Ο Μπάιντεν ζήτησε να απαγγελθούν κατηγορίες στους αστυνομικούς, ενώ ο Τραμπ καταδίκασε τις διαδηλώσεις ως βίαιες.

“Ο Τζο Μπάιντεν ήταν πάντα στη σωστή πλευρά του νόμου και προσφέρει το απαιτούμενο όραμα για το Έθνος μας. Όταν ρωτάτε αν θα νιώθετε ασφαλείς στην Αμερική του Τζο Μπάιντεν; Η απάντηση είναι ναι”, δήλωσε ο Τομ Μάντζερ, Συνταξιούχος Αρχηγός της Αστυνομίας και πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Αρχηγών Μεγάλων Πόλεων.

Ο Μπάιντεν συνεχίζει να ηγείται του Τραμπ στις δημοσκοπήσεις με ένα σημαντικό αλλά όχι ανυπέρβλητο περιθώριο μόλις δύο μήνες πριν από την Ημέρα των Εκλογών.

Πηγές: Axios

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα