ΑΘΗΝΑ
07:56
|
20.09.2024
Τα γυρίσματα της νέας ταινίας "The Batman' διακόπτονται και πάλι, τρεις μόλις μέρες μετά την επανέναρξή τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τα γυρίσματα του ‘The Batman’ σταμάτησαν ξανά, λίγες μόλις μέρες μετά την επανέναρξή τους μετά το lockdown, αφού βρέθηκε θετικός στον Covid-19 o πρωταγωνιστής της ταινίας, Ρόμπερτ Πάτινσον.

Ο εκπρόσωπος της Warner Bros, που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας δήλωσε ότι “Ένα μέλος της ομάδας του ‘The Batman’ διαγνώστηκε θετικό στον ιό και τέθηκε σε καραντίνα σύμφωνα με τις επιταγές του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Τα γυρίσματα της σειράς διακόπτονται προσωρινά”.

Το στούντιο απέφυγε να κατονομάσει τον Πάτινσον, αλλά το Vanity Fair και ο Hollywood Reporter δημοσίευσαν το όνομα του 34χρου επικαλούμενα ανώνυμες πηγές από τα σετ των γυρισμάτων.

Το πολυαναμενόμενο φιλμ γυρίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και η παραγωγή του είχε διακοπεί τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν μόλις πριν από τρεις μέρες, ενώ την περασμένη εβδομάδα η Warner Bros δημοσιοποίησε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της ταινίας.

Εκτός από τον Ρόμπερτ Πάτινσον, στο ‘The Batman’ συμμετέχουν η Ζόε Κράβιτζ, ο Πολ Ντάνο και ο Κόλιν Φάρελ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ματ Ριβς (‘Ο πλανήτης των πιθήκων: Η Αυγή’). Αν όλα πάνε καλά, η ταινία θα διανεμηθεί στις αίθουσες και στις υπηρεσίες streaming εντός του 2021.

Με πληροφορίες από TheGuardian.com.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα