ΑΘΗΝΑ
13:24
|
20.04.2024
Ο Νικολάς Μαδούρο εγκωμίασε το έργο των οκτώ απερχόμενων υπουργών που θα συμμετάσχουν στις προσεχείς εκλογές.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατά τη διάρκεια συνόδου με την Προεδρική Επιτροπή Ελέγχου και Πρόληψης του COVID-19, ο Πρόεδρος της Βενεζουέλα, Νικολάς Μαδούρο, εγκωμίασε το έργο των οκτώ απερχόμενων υπουργών που θα συμμετάσχουν στην εκλογική αρένα, στις προσεχείς κοινοβουλευτικές εκλογές. Από τους οκτώ νέους υπουργούς που ορκίστηκαν οι έξι είναι γυναίκες.

Ομοίως, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της Προέδρου του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου Ιντίιρα Αλφόνσο, η οποία ανακοίνωσε ότι περισσότεροι από 14.400 υποψήφιοι θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 6ης Δεκεμβρίου, συμπεριλαμβανομένων πολλών κομμάτων της αντιπολίτευσης και φιλοκυβερνητικών δυνάμεων που οι υποψήφιοί τους έχουν καταθέσει τις υποψηφιότητές τους.

«Ξεκινώντας σήμερα, 12 αποφασιστικές, ιστορικές εβδομάδες ξεκινούν για πολιτική αλλαγή στη Βενεζουέλα, για την ανανέωση της Εθνοσυνέλευσης, ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα συμμορφωθώ αυστηρά με τις εντολές της CNE, τους καθορισμένους κανόνες και τις υπογεγραμμένες εγγυήσεις (…) “υπάρχουν άνθρωποι αποφασισμένοι να ψηφίσουν και θα το δείτε στις 6 Δεκεμβρίου”, συμπλήρωσε ο Βενεζουελάνος Πρόεδρος.

Πηγές: Telesur

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα