ΑΘΗΝΑ
15:27
|
26.04.2024
Πώς η διοίκηση της Αλ Κάιντα περνούσε μηνύματα μέσα από τις ταινίες πορνό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την θεωρία ότι η διοίκηση της Αλ Κάιντα “περνούσε” μηνύματα μέσα από ταινίες σκληρού πορνό εξετάζει το ντοκυμαντέρ του National Geographic “Ο Σκληρός Δίσκος του Μπιν Λάντεν”.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν επικοινωνούσε με τους υπασπιστές του μέσω κρυπτογραφημένων μηνυμάτων τα οποία έκρυβε μέσα σε ταινίες πορνό. Για τον λόγο αυτό είχε εφεύρει έναν μυστικό κώδικα επικοινωνίας τον οποίον υπέκρυπτε μεγαλοφυώς μέσα σε αυτές τις ταινίες.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Οσάμα μπιν Λάντεν σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της Επιχείρησης Γκερονίμο, των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ στη κατοικία του στη Μπίλαλ ΤάουνΑμποταμπάντ, στο Πακιστάν, στις 2 Μαϊου 2011.

Η επιχείρηση έγινε από τα μέλη των Navy SEALs των ΗΠΑ από την Ναυτική Ειδική Πολεμική Ομάδα (DEVGRU), γνωστή ως SEAL Team Six, υπό τη διοίκηση της Μικτής Ειδικής Διοίκησης Επιχειρήσεων με τη CIA.

Όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, μετά την εκτέλεση του, οι Αμερικανοί πεζοναύτες διενήργησαν και επιτόπια έρευνα στα υπάρχοντά του.

Μεταξύ άλλων, κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος που περιείχε μια μεγάλη συλλογή πορνοταινιών.

Σύμφωνα με τη “ροζ” θεωρία, ο Οσάμα Μπιν Λάντεν φαίρεται να μην αντλούσε μόνο ατομική ευχαρίστηση από το υλικό των ταινιών, αλλά να καθοδηγούσε τους υπασπιστές του λίγο πριν τις επιθέσεις αυτοκτονίας τους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα