ΑΘΗΝΑ
02:42
|
27.04.2024

Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με τους όρους λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών προανήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας. Διευκρίνισε ότι […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με τους όρους λειτουργίας των εκπαιδευτικών δομών προανήγγειλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την τακτική ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας. Διευκρίνισε ότι θα εκδοθεί εντός των επόμενων ωρών και θα τους σταλεί άμεσα, εξηγώντας αναλυτικά τι θα ισχύει στα σχολεία, φροντιστήρια, κέντρα γλωσσών και βιβλιοθήκες, σχετικά με τη χρήση μάσκας και τη λειτουργία των κυλικείων.

Για το άνοιγμα των σχολείων στις 14 Σεπτεμβρίου, ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε πως “δεν υπάρχει καμία τιμωρία για οτιδήποτε”, απλά “δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε μαθητές χωρίς μάσκα”. “Στόχος μας είναι η προάσπιση της δημόσιας υγείας. Να προστατεύσουμε τους μαθητές μας, τους εκπαιδευτικούς μας, όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας αλλά κυρίως τις οικογένειές τους”, τόνισε ο υφυπουργός.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα κρούσματα της νόσου COVID-19 που έχουν καταγραφεί στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας σημείωσε πως από 25/2 ως 6/9, έχουν επιβεβαιωθεί συνολικά 11.524 εκ των οποίων 3.978 είναι ενεργά.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα