ΑΘΗΝΑ
21:32
|
19.04.2024

Ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού η φιέστα της Αθήνας για Τσάμπιονς Λιγκ (Champions League) και Γιουρόπα Λιγκ (Europa League) και μεταφέρθηκε στην Ελβετία.  Οι κληρώσεις και τα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού η φιέστα της Αθήνας για Τσάμπιονς Λιγκ (Champions League) και Γιουρόπα Λιγκ (Europa League) και μεταφέρθηκε στην Ελβετία.  Οι κληρώσεις και τα γκαλά για τις δύο σημαντικότατες αθλητικές διοργανώσεις που θα διεξάγονταν στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας και καθώς προτεραιότητα έχει η δημόσια υγεία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ.

“Μία τέτοια εκδήλωση θα ήταν αδύνατον να διοργανωθεί καθώς θα παραβιάζονταν τα μέτρα για τον αριθμό των καλεσμένων σε κλειστούς χώρους”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ως εκ τούτου η κλήρωση και οι βραβεύσεις των δύο διοργανώσεων θα πραγματοποιηθούν στην Νιόν της Ελβετίας, κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία εκπροσώπων, αλλά και δημοσιογράφων. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση και οι βραβεύσεις του Champions League, ενώ στις 2 Οκτωβρίου του Europa League.

Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταλήγει με ευχαριστήριο μήνυμα στις ελληνικές αρχές: “Η UEFA ευχαριστεί τις ελληνικές Αρχές και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την καταπληκτική τους δουλειά, αλλά και την αφοσίωσή τους στο πλάνο. Η UEFA ανυπομονεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για ένα από τα μελλοντικά της events”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα