ΑΘΗΝΑ
22:09
|
04.05.2024

Μεγαλώνει η λίστα της καραντίνας που επιβάλλει η Ουαλία στους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από την Ελλάδα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “WalesOnline” σήμερα προστέθηκαν η Σαντορίνη, […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μεγαλώνει η λίστα της καραντίνας που επιβάλλει η Ουαλία στους ταξιδιώτες που επιστρέφουν από την Ελλάδα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “WalesOnline” σήμερα προστέθηκαν η Σαντορίνη, η Σέριφος και η Τήνος. Όσοι επιστρέφουν από τα εν λόγω ελληνικά νησιά θα μπαίνουν σε προληπτική καραντίνα 14 ημερών στο πλαίσιο των μέτρων μη διάδοσης του κορονοϊού.

Στη λίστα της Ουαλίας αρχικά είχαν συμπεριληφθεί η Ζάκυνθος, η  Κρήτη, η Μύκονος, η Λέσβος, η Πάρος και η Αντίπαρος.  

Στο μεταξύ, διαφορετική είναι η λίστα καραντίνας για τα ελληνικά νησία που έχει εκδώσει η Αγγλία. Συγκεκριμένα, σε αυτοαπομόνωση 14 ημερών μπαίνουν από σήμερα όσοι φτάνουν στην Αγγλία από Λέσβο, Τήνο, Σέριφο, Μύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη και Ζάκυνθο.

Υπενθυμίζεται ότι η Σκωτία έχει αποφασίσει να μπαίνουν σε καραντίνα όλοι οι ταξιδιώτες από την Ελλάδα. Απόρροια των περιορισμών ήταν ο ταξιδιωτικός όμιλος να προχωρήσει σε ακύρωση των πακέτων διακοπών από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Κρήτη, τη Ζάκυνθο, τη Σαντορίνη και τη Μύκονο, ως τις 22 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα, ακύρωση των ταξιδιών προς την Κρήτη ανακοίνωσε και η Jet2, απόφαση που θα ισχύει έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα