ΑΘΗΝΑ
13:45
|
20.04.2024

Προφυλακιστέοι για την υπόθεση της “Folli Follie” κρίθηκαν οι ιδρυτές της εταιρείας Δημήτρης και  Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.  Οι απολογίες τους ήταν μαραθώνιες αφού διήρκεσαν εννέα ώρες. […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προφυλακιστέοι για την υπόθεση της “Folli Follie” κρίθηκαν οι ιδρυτές της εταιρείας Δημήτρης και  Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.  Οι απολογίες τους ήταν μαραθώνιες αφού διήρκεσαν εννέα ώρες. Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους κρίθηκε από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα της υπόθεσης η Καίτη Κουτσολιούτσου.

Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος κατηγορούνται για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων, χειραγώγηση αγοράς, πλαστογραφία και εγκληματική οργάνωση, την οποία, κατά το κατηγορητήριο, δημιούργησαν οι ίδιοι προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους για αυξημένη κερδοφορία μέσω παραποιημένων στοιχείων, πλασματικών τραπεζικών statement και κυκλωτικών κινήσεων κεφαλαίων.  

Η Καίτη Κουτσολιούτσου βαρύνεται με τις κατηγορίες της απάτης, νομιμοποίησης παράνομου χρήματος και χειραγώγησης μετοχών. Συνολικά για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 27 ακόμη πρόσωπα, στελέχη της εταιρείας. Όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.  

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα