ΑΘΗΝΑ
01:08
|
02.02.2023

Η σταθερή όξυνση στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, το προσφυγικό, η προγραμματισμένη για αύριο σύνοδος επτά ηγετών Μεσογειακών χωρών στην Κορσική και η επικείμενη σύνοδος κορυφής της […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η σταθερή όξυνση στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, το προσφυγικό, η προγραμματισμένη για αύριο σύνοδος επτά ηγετών Μεσογειακών χωρών στην Κορσική και η επικείμενη σύνοδος κορυφής της ΕΕ στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου προκάλεσαν απόψε διαδοχικές τηλεδιασκέψεις ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

Στην τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη-Μισέλ συζητήθηκε εκτενώς και η ατζέντα συζητήσεων του τελευταίου με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη τού στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου.

Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός πρότερης τηλεδιάσκεψης και ανάμεσα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με την Γερμανίδα Καγκελάριο,τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και ορισμένους ηγέτες χωρών-μελών της ΕΕ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο

Διήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στον «πρίγκιπα» της ελληνικής ροκ μουσικής, Παύλο Σιδηρόπουλο, θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο 2510 στα Εξάρχεια στις 4/2-5/2/2023.
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα