ΑΘΗΝΑ
21:09
|
29.05.2023
Η Αλεξάνδρα Ζαρίνι, εγγονή του ιδρυτή της Gucci, κατηγορεί τον πρώην πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η 35χρονη Αλεξάνδρα Ζαρίνι, εγγονή του Άλντο Γκούτσι, ιδρυτή του παγκόσμιου κολοσσού της βιομηχανίας της μόδας, κατηγορεί τον πρώην πατριό της για σεξουαλική κακοποίηση και τη  μητέρα και την γιαγιά της για συνενοχή και απόκρυψη. 

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατατέθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια, στο Λος Αντζελες, ο πρώην πατριός της και σημαντικός μουσικός παραγωγός Τζόζεφ Ράφαλο, ξεκίνησε να την κακοποιεί σεξουαλικά όταν ήταν μόλις έξι ετών και πως ο εφιάλτης της κράτησε μέχρι τα 22 της χρόνια.

Η Ζαρίνι αναφέρει στη μήνυσή της ότι ο πατριός της ξάπλωνε τακτικά γυμνός στο κρεβάτι μαζί της όταν ήταν παιδί και έφηβη θωπεύοντάς την απρεπώς με διάφορους τρόπους.

Το εντυπωσιακό είναι ότι καταγγέλει πως τόσο η μητέρα της, Πατρίτσια Γκούτσι, όσο και η γιαγιά της, ενώ ήξεραν τι συνέβαινε, δεν την προστάτευσαν ποτέ και την απειλούσαν λέγοντάς της ότι θα την αποκληρώσουν αν αποκάλυπτε την κακοποίηση.

Ειδικά για τη μητέρα της, η Ζαρίνι υποστηρίζει ότι όχι απλώς ήξερε τα πάντα, αλλά ότι επιπλέον ότι ήταν μία βίαιη γυναίκα που την χτυπούσε συστηματικά, επιτρέποντας στον πρώην σύζυγό της να την βιντεοσκοπεί γυμνή στο μπάνιο. 

Από την πλευρά της, η μητέρα της, Πατρίτσια Γκούτσι, αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει συντετριμμένη για τις πράξεις του πρώην συζύγου της, σύμφωνα με τη δήλωσή της στους New York Times.

″Λυπάμαι βαθύτατα για τον πόνο που προκάλεσε ο Τζόζεφ Ράφαλο στην Αλεξάνδρα” γράφει η μητέρα της. ”Τα όσα της έκανε είναι ασυγχώρητα και ένιωσα συντετριμμένη όταν μου τα αποκάλυψε στο γραφείο του οικογενειακού γιατρού μας, στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο του 2007. Εβαλα αμέσως μπροστά τις διαδικασίες διαζυγίου και άρχισα την προσπάθεια θεραπείας της οικογένειάς μου μέσω ψυχανάλυσης. Είμαι συντετριμμένη και με την κατηγορίες εναντίον μου και εναντίον της γιαγιάς της, οι οποίες είναι απολύτως ψευδείς.”

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Ράφαλο, Ρίτσαρντ Π. Κρέιν, ο πελάτης του αρνείται όλες τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι κατά την διάρκεια του γάμου του με την Πατρίτσια Γκούτσι, τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγός του ανησυχούσαν πολύ σοβαρά για την ψυχική υγεία της Ζαρίνι κι έλαβαν διάφορα μέτρα ”για την αντιμετώπιση της ανισορροπίας της. Προφανώς, οι προσπάθειές τους απέτυχαν…”.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα