ΑΘΗΝΑ
05:36
|
18.04.2024

Μιλώντας σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια από το πραξικόπημα του 1980 ο Ερντογάν, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στην Ελλάδα και την Γαλλία, δείχνοντας […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μιλώντας σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια από το πραξικόπημα του 1980 ο Ερντογάν, βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στην Ελλάδα και την Γαλλία, δείχνοντας έτσι πόσο τον έχει ενοχλήσει η ανακοίνωση των ηγετών της MED-7, δύο ημέρες μετά την Ευρωμεσογειακή διάσκεψη στην Κορσική.

«Κοιτάξτε τι κάνει τώρα η Ελλάδα με τα νησιά. Περιφέρεται γύρω – γύρω στα νησιά.  Πώς να τους εμπιστευτούμε.  Κάνει λάθος και στο τέλος θα μείνει μόνη της.  Μας μιλάτε συνέχεια για γείτονες. Όταν μιλάμε για γείτονες, πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη. Η Τουρκία είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση» είπε για την Ελλάδα, ενώ αναφερόμενος στο Εμανουέλ Μακρόν, είπε: «Κύριε Μακρόν δεν ξέρετε ιστορία. Εμείς δεν ανοίξαμε ούτε μύτη κάποιου ανθρώπου στην Αφρική. Εμείς προσφέραμε βοήθεια σε χώρες της Αφρικής για τον κορονοϊό. Εσύ τι έκανες;» Στην συνέχεια απάντησε και στην δήλωση του Μακρόν ο οποίος είπε: «δεν έχουμε πρόβλημα με τον τουρκικό λαό, αλλά με τον Ερντογάν» για να του απαντήσει ο Τούρκος Πρόεδρος, λέγοντας: «Κύριε Μακρόν, θα έχεις ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα με εμένα προσωπικά».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα