ΑΘΗΝΑ
02:15
|
20.04.2024
Σκυμμένος στο έδαφος και με πατερίτσες ο άνδρας δέχεται κλωτσιά από τον αστυνομικό που του λέει να φύγει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο έχει καταγραφεί Έλληνας αστυνομικός να κλωτσά πολίτη (ενδεχομένως επαίτη) με γύψο και πατερίτσες που βρίσκεται στο έδαφος του μετρό.

Όπως αποκαλύπτει το βίντεο, ένας άντρας που βρίσκεται σκυμμένος στο έδαφος, έχοντας γύψο στο πόδι και πατερίτσες, δέχεται κλωτσιά από ένστολο αστυνομικό. Στις διαμαρτυρίες του ότι έχει σπασμένο πόδι και ότι έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, ο αστυνομικός ακούγεται να αντιδρά έντονα και να του φωνάζει επειδή αργεί να μετακινηθεί. Το περιστατικό συνέβη παρουσία άνδρα security αλλά και πολιτών που το κατέργραψαν.

“Σου λέω σήκω δύο ώρες και δεν σηκώνεσε. Μάζεψέ τα και φύγε! Τι δεν καταλαβαίνεις; Τι δεν καταλαβαίνει” ακούγεται να λέει ο αστυνομικός στον άτυχο άντρα, αφού τον κλωτσά, όπως αποκαλύπτουν οι σκληρές εικόνες του βίντεο.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, το συγκεκριμένο περιστατικό πρέπει να σημειώθηκε το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη στις 17:50 στον σταθμό του μετρό της Ομόνοιας.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, διατάχθηκε διοικητική έρευνα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα