ΑΘΗΝΑ
00:07
|
27.04.2024

Τη φιέστα «ειρήνης» που στήθηκε απόψε στον Λευκό Οίκο με τις υπογραφές συμφωνιών εξομάλυνσης των σχέσεων του Ισραήλ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το […]

Police and medical personnel at the scene where a rocket fired from the Gaza Strip hit a road in the southern Israeli city of Ashdod on September 15, 2020. Photo by Flash90 *** Local Caption *** àùãåã âáø øñéñéí áéú ðôâò ø÷èä éøé øöåòú òæä äñìîä âáåì ôìñèéðéí
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη φιέστα «ειρήνης» που στήθηκε απόψε στον Λευκό Οίκο με τις υπογραφές συμφωνιών εξομάλυνσης των σχέσεων του Ισραήλ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Μπαχρέιν χάλασαν απόψε οι ρουκέτες που έπεσαν στο νότιο Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας.

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή συμφωνιών, η ρίψη ρουκετών από τα παλαιστινιακά εδάφη σήμανε συναγερμό στο νότιο Ισραήλ. Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12 μετέδωσε ότι τραυματίστηκαν τουλάχιστον δύο άνδρες, ο ένας ηλικίας 62 ετών και ο άλλος 28.

Συμφωνίες στα μέτρα του Ισραήλ

Νωρίτερα το Παλαιστινιακό Κέντρο για την Πολιτική και την Έρευνα σφυγμομετρώντας την άποψη των Παλιαιστινίων για τις συμφωνίες που υπογράφηκαν στην Ουάσιγκτον κατέγραψε την αρνητική στάση και τη δυσπιστία των περισσότερων πολιτών.

Το 86% 1270 κατοίκων της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας που ρωτήθηκαν απάντησε πως οι συμφωνίες ΗΑΕ και Μπαχρέιν με το Ισραήλ εξυπηρετεί μόνον τα συμφέροντα των κατοχικών αρχών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα