ΑΘΗΝΑ
17:14
|
08.05.2024
H Έιμι Ντόρις κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική επίθεση στο US Open του 1997.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το πρώην μοντέλο Έιμι Ντόρις κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική επίθεση στο τουρνουά τένις των US Open περισσότερο από δύο δεκαετίες πριν, σε ένα φερόμενο περιστατικό που της άφησε να αισθάνεται “άρρωστη”.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον βρετανικό Guardian, η Ντόρις ισχυρίστηκε ότι ο Τραμπ την εντόπισε έξω από το μπάνιο στην αίθουσα VIP που του είχε διατεθεί, στο τουρνουά στη Νέα Υόρκη στις 5 Σεπτεμβρίου 1997.

Η Ντόρις, που ήταν 24 εκείνη την εποχή, κατηγορεί τον Τραμπ ότι έβαλε τη γλώσσα του στον λαιμό της, της επιτέθηκε σε όλο το σώμα της και την ακινητοποίησε με μια λαβή από την οποία δεν μπορούσε να ξεφύγει.

Μέσω των δικηγόρων του, ο Τραμπ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει παρενοχλήσει, κακοποιήσει ή συμπεριφερθεί απρεπώς στην Ντόρις.

Η Ντόρις, που ζει σήμερα στη Φλόριντα, παρείχε στον Guardian αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό της, συμπεριλαμβανομένου του εισιτηρίου της στο US Open και έξι φωτογραφίες που της έδειχναν με τον τότε μεγιστάνα του real estate Τραμπ για αρκετές ημέρες στη Νέα Υόρκη. Ο Τραμπ ήταν 51 εκείνη την εποχή και παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, τη Μάρλα Μέιπελς.

Πηγές: The Guardian

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα