ΑΘΗΝΑ
11:23
|
17.01.2021

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προειδοποιεί το καταναλωτικό κοινό να είναι πολύ προσεκτικό με το προϊόν MULTILAN ACTIVE NEW, το οποίο ενώ παρουσιάζεται ως συμπλήρωμα […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) προειδοποιεί το καταναλωτικό κοινό να είναι πολύ προσεκτικό με το προϊόν MULTILAN ACTIVE NEW, το οποίο ενώ παρουσιάζεται ως συμπλήρωμα διατροφής διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως φάρμακο κατά της κώφωσης. Το εν λόγω προϊόν δεν έχει γνωστοποιηθεί στον ΕΟΦ.

Το MULTILAN ACTIVE NEW διακινείται διαδικτυακά μέσω ιστοσελίδων, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του δεν έχει έδρα στην Ελλάδα, σημειώνει ο ΕΟΦ.

Επισημαίνεται ότι κατά την παραγγελία των προϊόντων μέσω των ιστοσελίδων, οι καταναλωτές καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε μια έτοιμη φόρμα παραγγελίας, χωρίς να γνωρίζουν την εταιρεία που έχει τη νομική ευθύνη του προϊόντος.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθει στην κατοχή τους το MULTILAN ACTIVE NEW, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα