ΑΘΗΝΑ
22:56
|
08.05.2024

Η δουλειά στον Λευκό Οίκο είναι μοναχική, λέει ο Ντόναλντ Τραμπ στο προεκλογικό του κοινό του στο Ουισκόνσιν κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του και […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η δουλειά στον Λευκό Οίκο είναι μοναχική, λέει ο Ντόναλντ Τραμπ στο προεκλογικό του κοινό του στο Ουισκόνσιν κάνοντας έναν απολογισμό της θητείας του και εκμυστηρεύεται στους ψηφοφόρους του ότι από την ημέρα που έγινε Πρόεδρος όλοι έγιναν επίσημοι και σφιγμένοι απέναντι του.  

Με το γνωστό του ύφος ο Τραμπ λέει ότι γνωρίζει “πολλούς πετυχημένους ανθρώπους” των οποίων η συμπεριφορά άλλαξε από την ημέρα που έγινε Πρόεδρος. “Τώρα όλοι με προσφωνούν κύριε Πρόεδρε και με ρωτούν θέλετε να βρεθούμε κάποια στιγμή; Και εγώ λέω: χαλάρωσε. Γιατί δεν με λες Ντόναλντ, με ξέρεις τουλάχιστον 30 χρόνια”. Και συνεχίζει προς το κοινό του: “Έχασα όλους τους φίλους μου. Κάποτε ήταν χαλαροί. Δεν είμαι κανένας πότης αλλά είναι ωραίο να κάθεσαι πού και πού και να απολαμβάνεις ένα ποτό, οποιοδήποτε ποτό. Τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό”.

Και εκεί που νομίζεις ότι ο Τραμπ θέλει να δείξει φυσιολογικός τα διαλύει όλα με την ατάκα: “Τώρα πρέπει να εμπιστεύεσαι ανθρώπους στο Κογκρέσο, να τους έχεις φίλους”. Το κοινό βέβαια, γέλασε και χειροκρότησε τον υποψήφιό του.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα