ΑΘΗΝΑ
06:52
|
18.05.2024
Το ινδικό κοινοβούλιο συνεδρίασε πρώτη φορά ύστερα από έξι μήνες στις 14 Σεπτεμβρίου.
New Delhi: Pro-tem Speaker Virendra Kumar greets BJP MP Om Birla after he was elected as the Speaker of the 17th Lok Sabha during its first session, at Parliament in New Delhi, Wednesday, June 19, 2019. (LSTV Grab/PTI Photo) (PTI6_19_2019_000055B)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η ινδική κοινοβουλευτική σύνοδος που ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα είναι πιθανό να διακοπεί πρόωρα αφού 30 βουλευτές βρέθηκαν μολυσμένοι με τον κορονοϊό, ανέφεραν δύο ανώτεροι αξιωματούχοι του κοινοβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters.

Το ινδικό κοινοβούλιο συνεδρίασε για πρώτη φορά ύστερα από έξι μήνες στις 14 Σεπτεμβρίου και επρόκειτο να λειτουργήσουν μέχρι την 1η Οκτωβρίου, αλλά οι δύο αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η διάρκειά των συνεδριάσεων πιθανώς να μειωθεί κατά μία εβδομάδα.

“Από την έναρξη της συνόδου ο αριθμός των κρουσμάτων έχει αυξηθεί, οπότε η κυβέρνηση σκέφτεται να διακόψει τη σύνοδο”, δήλωσε ένας από τους δύο αξιωματούχους, οι οποίοι συμμετέχουν στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Η Ινδία, η οποία κατέγραψε 93.337 νέες μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες, είναι η δεύτερη σε αριθμό κρουσμάτων χώρα μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες με τα συνολικά καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού να ανέρχονται στα 5,3 εκατομμύρια. Ο ιός σκότωσε 1.247 άτομα τις τελευταίες 24 ώρες, αυξάνοντας τον αριθμό των θανάτων σε 85.619, σύμφωνα με κυβερνητικά στοιχεία το Σάββατο.

Πηγές: Reuters

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα