ΑΘΗΝΑ
06:16
|
15.07.2024

Την άμεση ανάκληση μπιφτεκιών κοτόπουλου από την αγορά απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) καθώς στο προϊόν εντοπίστηκε σαλμονέλα.    Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την άμεση ανάκληση μπιφτεκιών κοτόπουλου από την αγορά απαίτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) καθώς στο προϊόν εντοπίστηκε σαλμονέλα.   

Όπως ανακοινώθηκε, κατά τη διενέργεια μικροβιολογικού ελέγχου για την ασφάλεια των τροφίμων, έγινε «δειγματοληψία κατεψυγμένου παρασκευάσματος από κρέας πουλερικών που προορίζεται να καταναλωθεί μαγειρεμένο» και διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού salmonella spp.  

Πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «ΠΕΔΙΝΕΣ ΦΑΡΜΕΣ ΜΠΙΦΤΕΚΙA ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ» με ημερομηνία παραγωγής 13/02/20 και ημερομηνία λήξης 13/02/21, που παράγεται και συσκευάζεται στην Ε.Ε. από την εταιρεία Pimel Trading ltd., Vasil Aprilov Blvd. 157, Plovdiv, Βουλγαρία.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.  Οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα