ΑΘΗΝΑ
19:19
|
19.04.2024

Σαν σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας. Η Άννα Βίσση τιμά τη μνήμη του […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σαν σήμερα συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας. Η Άννα Βίσση τιμά τη μνήμη του με το “Τρομαγμένο μου”, το νέο τραγούδι της
αφιερωμένο στον νεαρό ακτιβιστή.

Η τραγουδίστρια κοινοποίησε την είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του βιντεοκλίπ για το τραγούδι των Λίνας Δημοπούλου και Γιώργου Καλογερόπουλου.

“Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη, που γράφτηκε από τη Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο”, έγραψε η Αννα Βίσση στην ανάρτηση της και συμπλήρωσε: “Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω”.

https://www.instagram.com/p/CFW_u2VsO_N/



Η πρωταγωνίστρια στο βιντεοκλίπ δεν είναι Άννα Βίσση αλλά η τρανς ακτιβίστρια Μπέττυ Βακαλίδου, η οποία περπατά στο κέντρο της Αθήνας, εκεί που ξεψύχησε ο Ζακ Κωστόπουλος, και αφήνει ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα στο πεζοδρόμιο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα