ΑΘΗΝΑ
11:06
|
23.04.2024
Η παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι έπεσε θύμα των μέτρων που ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο έπεσε θύμα των επιπρόσθετων μέτρων που ανακοίνωσε χθες ο Νίκος Χαρδαλιάς, ένα από τα οποία ήταν και η ακύρωση των θεατρικών παραστάσεων στην Αττική.

Η Μόνικα Μπελούτσι θα υποδυόταν τη Μαρία Κάλλας σε τρεις παραστάσεις (28 και 30 Σεπτεμβρίου) του έργου ‘Maria Callas: Lettres & Mémoires’ (‘Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις’), αλλά πλέον το αθηναϊκό κοινό θα πρέπει να κάνει υπομονή και ίσως απολαύσει την ιταλίδα ντίβα αργότερα, όταν θα επιτρέπουν οι συνθήκες. Στην ανακοίνωση του πολιτιστικού οργανισμού ‘Λυκόφως’ που έχει αναλάβει την παραγωγή της παράστασης αναφέρεται ότι “Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των παραστάσερων, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες.

Το ‘Maria Callas: Lettres & Mémoires’ είναι ένας απαιτητικός μονόλογος βασισμένος σε αδημοσίευτα κείμενα και επιστολές της Μαρίας Κάλλας. Η παράσταση έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι κι έβγαλε μια sold out σεζόν, με τους Γάλλους κριτικούς να αποθεώνουν τη Μόνικα Μπελούτσι για την ανάγνωση και την ερμηνεία της.

Σκηνοθέτης της παράστασης είναι ο Τομ Βολφ, ο άνθρωπος που συνέλεξε και εξέδωσε τα κείμενα της Κάλλας και δημιουργός της ταινίας ‘Maria by Callas’.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα