ΑΘΗΝΑ
15:35
|
25.04.2024

Κατασχέθηκαν από την αστυνομία του Βιετνάμ έως και 345.000 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, τα οποία μια σπείρα καθάριζε και μεταπουλούσε ως ολοκαίνουργια.   Σε ρεπορτάζ που μετέδωσε […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατασχέθηκαν από την αστυνομία του Βιετνάμ έως και 345.000 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, τα οποία μια σπείρα καθάριζε και μεταπουλούσε ως ολοκαίνουργια.  

Σε ρεπορτάζ που μετέδωσε το κρατικό κανάλι VTV (Vietnam Television) εμφανίζονται δεκάδες μεγάλες τσάντες με τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά διασκορπισμένες στο πάτωμα μια αποθήκης στη νότια επαρχία Μπινχ Ντουόνγκ.

Η αστυνομία ανέφερε ότι οι τσάντες ζύγιζαν πάνω από 360 κιλά, που αντιστοιχούσαν σε 345.000 προφυλακτικά, σύμφωνα με το VTV. Ο ιδιοκτήτης της αποθήκης είπε ότι λάμβαναν μια “μηνιαία εισροή χρησιμοποιημένων προφυλακτικών από ένα άγνωστο άτομο”, σύμφωνα με την κρατική εφμηερίδα Τουόι Τρε.

Γυναίκα που συνελήφθη κατά την έφοδο της αστυνομίας στην αποθήκη, δήλωσε ότι τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά τα έβραζαν πρώτα σε νερό για να… σκοτώσουν όλα τα μικρόβια, τα στέγνωναν και τους ξανάδιναν το αρχικό τους σχήμα περνώντας τα σε ξύλινους φαλλούς. Στη συνέχεια προχωρούσαν στη συσκευασία και πώληση των επαναχρησιμοποιημένων προϊόντων.

Το ρεπορτάζ στο VTV δεν διευκρινίζει πόσα από τα “ανακυκλωμένα” προφυλακτικά έχουν ήδη πουληθεί. Η συλληφθείσα είπε ότι πληρωνόταν 0,17 δολάρια για κάθε κιλό “ανακυκλωμένων” προφυλακτικών που παρήγαγε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα